Friday, June 27, 2008

Destiny ku dos viktoria den Liga Streanan di Ayera

Destiny a sali den gran forma den Liga Streanan di Ayera. Djabièrnè despues di apertura nan a dal The Golden Gloves 8-2 i djadumingu nan a derotá Nos Por 8-2.

Djabièrnè 20 di yüni
Destiny 8, The Golden Gloves 2
Destiny a bati 14 hit i nan a kometé 2 eror.Dariella Nivillac a gana, miéntras Norinda de la Cruz a bai di 3-3.The Golden Gloves tabatin 9 hit i nan a hasi 3 eror. Mayris Obispo a pèrdè i Mariane Henriquez a bai di 3-2.


Djadumingu 22 di yuni Destiny 8, Nos Por 2
Destiny tabatin 11 inkogibel i nan a pifia na 2 okashon. Picher ganadó a resultá Irlin Lard. Sonella La Cruz i Narisia Obispo a bati di 2-2. Pa Nos Por 3 hit i 6 eror. Minerva Maduro tabata e pèrdèdó  i Mayra Brunken a bati di 1-1.

The Golden Gloves 13, Eureka Nos ku Nos 8The Golden Gloves tabatin 9 hit i nan no a kometé eror. Mayris Obispo a bai ku e viktoria i Morela Osepa a bati di 4-3. Eureka Nos ku Nos a bati 18 hit i nan a hasi 17 eror. Marelva Victoria tabata picher pèrdèdó i Nuria Garido a bai di 3-3.  Ida Pepin tambe a bati di 3-3

1 comment:

  1. DESTINY KU UN KURASON LIMPI TUR HENDE KU MES UN PENSAMENTU DEN UN DIREKSHION UNI I DUSHIIIIIIIIIIIII TIN 6 GANA I O PERDI SIGI ASINA MI RUMAN NAN DESTINY BAN PE KIKO NOS TEY HASI BIRA KAMPION KU SENIOR NOS DILANTI NOS SI TRAS

    ReplyDelete